Alfabeta Online: trainingen & community

Lekker Spellen, Lekker Schrijven. We doen het samen!

Community voor liefhebbers en professionals

Cursus spelling Nederlands
Werkwoordspelling is en blijft lastig. Of je er goed of slecht in bent, of je wel of niet een training volgt of hebt gevolgd: regelmatig blijven oefenen is aan te raden. Je moet het bijhouden. Een makkelijk hulpmiddel daarvoor is onze "dt van de week". Elke week een opgave werkwoordspelling, bijeengebracht in de "dt-database", en eens in de maand een werkwoordentoets.
Onlinetraining Nederlands opfrissen

Elke taalfout is er één te veel. Het tast je imago aan en dat wil je echt niet. Je moet je taalkennis bijhouden. Een handig hulpmiddel is een abonnement op "Zoek de Fout". Elke week een taalopgave met daarbij de vraag: hoeveel fouten zie je: één of geen? Plus elke maand een taaltoets. 

Het liefst wil je geen omkijken hebben naar je spelling, toch? Gewoon lekker opschrijven wat je wilt, zonder spelling opzoeken of zinnen omgooien en zonder onzekerheid. Wij helpen je daarbij met ons programma Lekker Spellen.

"Legt op een interessante en duidelijke manier de stof uit. Goed verzorgd en to the point."

spellingcursus ervaring testimonial
Anneke V.

"Erg leerzaam. Veel aspecten werden weer aangehaald en opgefrist. Het lesmateriaal is duidelijk. De oefeningen waren nuttig om te maken."

grammaticatraining testimonial
Rob M.

"Veel geleerd, ook instinkers waar ik mij niet van bewust was."

spellingcursus ervaring testimonial
Niels K.