Ervaringen met de

Cursus Zakelijke Correspondentie

We hebben zóveel testimonials over onze correspondentiecursus! Een kleine bloemlezing vind je hieronder.

Marcel van V. – Universiteit Utrecht:

"Zeer praktisch, zeer goed."

Hendrik van der L. – Universiteit Utrecht:

"Mooi toegespitst op de behoeftes van de groep."

Anoniem – Universiteit Utrecht:

"Theorie en praktijk mooi afgewisseld. Goed gewerkt met eigen e-mails; heel nuttig!"

Miranda van der M. – Accountantskantoor te Waardenburg: 

"Een erg leerzame en leuke cursus. Wat ik er van tevoren van had verwacht is ook uitgekomen: uitstekend! Het studiemateriaal wordt erg helder overgebracht en bij vragen komt een duidelijk antwoord."

Christel H. – TNO: 

"Heel erg nuttig en interessant. Ik dacht behoorlijke kennis te hebben, maar heb vandaag veel bijgeleerd. Het cursusmateriaal is zeer uitgebreid, netjes verzorgd en een prima naslagwerk. Heldere uitleg, niet saai, vlot tempo. Heel veel kennis van zaken."

Ard van O.:

 "Leuke afwisseling theorie en oefeningen. Docent gaf goed ruimte voor inbreng van cursisten. Onze opmerkingen werden onthouden."

Natalie: 

"Erg leerzame cursus. De docent vertelde boeiend en legde alles goed uit."

Anoniem – Kennisnet:

"Een goede cursus, duidelijke informatie, leuke opdrachten, goede afwisseling van opdrachten. Fijn, zeer bruikbaar cursusmateriaal met leuke opdrachten om te oefenen, geen saaie stof. De docente heeft veel kennis en is positief."

Hella S. – Lirema:

"Duidelijke cursus, veel oefeningen, veel weetjes, duidelijke cursusmap. Goede presentatie, gezellig, luchtig, goede uitleg, duidelijke spreker."

Paul R. – Kennisnet Ict op school:

"Zeer nuttig, waardevol en praktisch toepasbaar. Goed om te zien dat er nog zo ontzettend veel (bij) te leren is! Een enthousiaste docente met goede voorbeelden bij ieder vraagstuk."

Annemiek N. – Kennisnet Ict op school:

"Nuttige training! Veel 'oh ja'- en 'aha'-momenten. Er werd veel informatie getoetst en dat is fijn, want zo blijft het beter hangen. De cursusmap is prima; ik kan er nog flink mee oefenen. De docente ging in op al onze vragen en had veel voorbeelden."

Marjan L. – VDM Wonen:

"Heel erg leuke, vlotte en leerzame cursus. Duidelijk en eenvoudig uitgelegd. Uitstekend cursusmateriaal, vooral door de vele voorbeelden die erbij genoemd worden. De docente gaf leuk, vlot en enthousiast les."

Ron van B. en Saskia K. – Elspec:

"Nuttige cursus. De materie en de gebruikte voorbeelden zijn goed toepasbaar in het dagelijkse werk. Fijn om de aangereikte stof direct toe te passen in oefeningen en cases. We kregen een mooi boekwerk. De docent speelde goed in op vragen en/of opmerkingen en wist toch de vaart erin te houden. Prima gedaan!"

Stefan van den H. en Maurice M. – Elspec:

"Zeer informatieve en nuttige cursus; een prettige opfrissing van de correspondentieregels. Tal van voorbeelden worden gegeven, in zowel presentatie als in map. Duidelijke uitleg en voorbeelden van wat goed en fout is. De docent is duidelijk en vriendelijk, staat open voor vragen en houdt rekening met ons niveau."

Marianne P. – Veenenbos en Bosch:

"Erg informatief: ik heb er veel van opgestoken. De informatie sluit goed aan bij wat men in de praktijk moet weten van correspondentie. Het cursusmateriaal is duidelijk en informatief en overzichtelijk. De docente was rustig en wist toch goed het tempo erin te houden."

Andrea H. – GFK:

"Prima cursus! Het lesmateriaal en de presentatie zijn goed in balans en in de syllabus is alles makkelijk terug te vinden. Uitstekende docente."

Cindy K. – Vendor:

"De cursus is prima. Er zijn erg veel aspecten aan bod gekomen. Heel leerzaam, o.a. door de vele illustraties van 'hoe wel' en 'hoe niet'. De voorbeelden zijn uitermate handig en duidelijk. De docente is enthousiast en erg duidelijk in haar uitleg."

Cheyenne S. – Waternet:

“Ik heb een hoop nieuwe dingen geleerd die ik kan gebruiken op mijn werk. Alles werd op een rustig tempo doorgenomen. Er was ruimte voor vragen en advies. Een verfrissende en leerzame cursus.”

Paula A. – Euroforum:

“Een goede en leerzame workshop met veel informatie en goede tools. De lerares is duidelijk en gaat goed in op de groep. Interactief en plezierig.”

Natascha v.d. M. – Waternet:

“Vlotte cursus, duidelijk uitgelegd, niet eentonig. Veel handige tips om een brief vlotter te schrijven.”

Suzanne v.d. B. – Elcee Holland:

“De workshop geeft veel en goede informatie. Het werd op een begrijpelijke manier verteld en uitgelegd. Het cursusmateriaal geeft duidelijke uitleg en leuke voorbeelden. Fijn dat je het later kunt blijven gebruiken.”

Marjolein H. – Telindus:

“Een belangrijke opfriscursus. Dingen die automatisch gaan, hoeven niet goed te zijn!”

Rieneke van E. – Standard Fasel:

"Zeer goede cursus. Duidelijke uitleg. Niet saai. Veel geleerd op één dag."