Ervaringen met de Opfriscursus Grammatica

We hebben zóveel testimonials over onze Opfriscursus Grammatica! Een kleine bloemlezing vind je hieronder.

Simon V. – Gemeente H.:

"Uitstekende cursus. Sluit goed aan bij de praktijk. Syllabus is overzichtelijk en goed te gebruiken als naslag. Docente weet enthousiasme over te brengen."

Franca R. – Gemeente H.:

"Leerzame en goede opfriscursus, duidelijk aangeboden. De map is duidelijk en de oefeningen waren goed en leerzaam. De docente was uitstekend; als er iets onduidelijk was werd er niet doorgegaan voordat iedereen het begreep."

Aline B. – GSK:

"Super! Moeilijke stof begrijpbaar en leuk gebracht. De cursusmap kan prima als naslagwerk dienen. De docent is zeer goed. Nogmaals: het is knap grammatica leuk en boeiend te brengen en dit deed ze uitstekend."

Carlien M. – Hogeschool van Amsterdam:

"Pittig en leerzaam. Schept orde in de chaos. Geeft mogelijkheden om beter naar teksten te kijken. Syllabus is overzichtelijk en een goed naslagwerk."

Lonneke van D.:

"Lekker vlot tempo; goede sfeer. De oefeningen zijn erg goed, daar leer je veel van. Alles wordt helder uiteengezet in de map. Docente nam de tijd voor vragen van de cursisten."

Bianca S. – TNO:

“Prima workshop. Weggezakte kennis wordt goed opgefrist en je bent weer op de hoogte van de laatste regels. De docente is zeer duidelijk en rustig en uitstekend te begrijpen. Ze beantwoordt alle vragen prima.”

Jellie K. – NVDA:

“Leuke cursus, vlot en praktisch. Heldere uitleg, praktisch en bruikbaar naslagwerk. Uitstekende docente met een rustige vertelwijze en voldoende tijd voor vragen.”

Eddy K. – ministerie van Financiën: 

“Ik stond ervan te kijken! Het was heel leerzaam; ik heb er een hoop van opgestoken.”

Christel H. – TNO:

“Heel erg nuttig!! Het is gelijk toepasbaar en alle geboden info is up-to-date en interessant. De docente legt helder en duidelijk uit en weet waar ze het over heeft.”

Jill D. – TCN Property Projects:

“Leerzaam, afwisselend, leuk! Prima oefeningen met bijbehorende toelichting.”

Niels K. – TCN:

"Veel geleerd, ook instinkers waar ik mij niet van bewust was.”

Anoniem – NVDA: 

“Zeer zinvolle cursus met duidelijke en overzichtelijke materialen en op een plezierige manier aangeboden. Afwisselend, niet saai.”

Britte H. – NVDA:

“De docente beantwoordt ook extra vragen die gesteld worden over onderwerpen die eigenlijk niet tot deze workshop behoorden. Fijn om zo’n mooi naslagwerk te krijgen. Die heb je dan altijd bij de hand om dingen na te kunnen kijken.”
Direct inschrijven