Ervaringen met de Opfriscursus Spelling & Grammatica

We hebben zóveel testimonials over onze Opfriscursus Spelling & Grammatica! Een kleine bloemlezing vind je hieronder.

Eddy K. – ministerie van Financiën: 

"Ik stond ervan te kijken! Nederlands is een niet te onderschatten taal. Het was heel leerzaam; ik heb er een hoop van opgestoken."


Jill D. – TCN Property Projects:

"Leerzaam, afwisselend, leuk! Prima oefeningen met bijbehorende toelichting."


Niels K. – TCN:

"Veel geleerd, ook instinkers waar ik mij niet van bewust was.”


Jellie K. – NVDA:

"Leuke cursus, vlot en praktisch. Heldere uitleg, praktisch en bruikbaar naslagwerk. Uitstekende docente met een rustige vertelwijze en voldoende tijd voor vragen."


Anoniem – KNVB:: 

"Zeer zinvolle cursus met duidelijke en overzichtelijke materialen en op een plezierige manier aangeboden. Afwisselend, niet saai.”


Britte H. – NVDA:

"De docente beantwoordt ook extra vragen die gesteld worden over onderwerpen die eigenlijk niet tot deze workshop behoorden. Fijn om zo’n mooi naslagwerk te krijgen. Die heb je dan altijd bij de hand om dingen na te kunnen kijken."


Inge N. – GSK:

"De cursus is interessant, relevant en ook gewoon leuk. De map is duidelijk en bruikbaar als naslagwerk. De docente is vlot en to-the-point."


Paula G. – Liemers College:

"Erg leuke en informatieve cursus. Erg uitgebreid en accuraat. Je hebt er écht wat aan. Keurige, zeer bruikbare syllabus. Een zeer goede docent die de tijd neemt voor gedegen uitleg. Goed antwoord op alle vragen."


W. Jansen – Liemers College:

"Nuttig – zinvol – verhelderend! Op heldere wijze, maar ook kort en bondig, heb ik zeer veel informatie ontvangen van een uitstekende docente. Prima cursusmateriaal ook."


Ilse H. – Ministerie van Defensie:

"Deze workshop is leerzaam, leuk, actief. De docente is serieus, maar ook enthousiast en met humor. Daardoor is ze prettig om naar te luisteren en verveelt de materie absoluut niet. De dag gaat dan snel."


Anneke ter W. – Total Raffinaderij N.V.:

"Erg leuk om je in te verdiepen. NUTTIG! Leuk om in discussies met bewijsmateriaal te kunnen wapperen. Uitstekende docente."


Frank van H. – Mansveld:

"Nederlandse taal is ongelooflijk lastig. Deze workshop is handig, leuk en leerzaam."


Rob M. – Mansveld: 


"Ik dacht redelijk goed op de hoogte te zijn van de Nederlandse taal, maar weet nu dat wat oefening zeer wenselijk is. Nuttige en ook leuke cursus."


Dorine R. – Mansveld:

"Prima cursus. Een hele openbaring, de nieuwste spelling. Duidelijke uitleg, goede interactie. Ik kon goed de aandacht en concentratie houden. Leuk materiaal, met veel 'testjes' erbij."


Mieke B. – NVDA:

"Leuk, leerzaam én gezellig. Echt veel geleerd, veel nieuwe dingen ook. Fijn dat we gewoon opmerkingen mochten maken. Het was dynamisch. Het cursusmateriaal is deskundig, overzichtelijk en goed te gebruiken als naslagwerk. Docente was duidelijk, geduldig en met humor."


Wendy B. – Tekst&Zo:

"Prima! Ik ben zeer tevreden en ben weer goed opgefrist m.b.t. de regels. Alles is goed verzorgd (locatie+lunch). Informatie is helder en duidelijk omschreven; alle uitleg en toelichtingen waren goed te volgen. De syllabus is helder en overzichtelijk. De docente is duidelijk iemand met hart voor de Nederlandse taal en brengt haar kennis enthousiast over."


Haidy M. – GEMz:

"Prima, nuttig, praktisch, veel! De syllabus is een fijn en goed overzichtelijk naslagwerk. De docente is rustig en deskundig en heeft genoeg aandacht voor iedereen. Een aanrader!"


Ingrid R. – Dienst Vastgoed Defensie:

"Héél leerzaam en goed. De uitleg is zeer duidelijk, pakkend en niet saai. Het cursusmateriaal is overzichtelijk en met handige oefeningen. De docente is rustig, helder en inhoudelijk heel goed."


Herma D. – deltaWonen:

"Zeer goed, veel informatie, interessant. Het cursusboek is overzichtelijk en compleet. De uitleg is duidelijk, interessant, niet langdradig en met enthousiasme gebracht."


Martine van D. – AWT:

"Een erg goede en leerzame cursus, kort en krachtig, met een duidelijk en overzichtelijk naslagwerk. Duidelijke uitleg, goede ezelsbruggetjes, humor."


Paul D. – AWT:

"Heel informatief. Goed om een keer systematisch doorheen te gaan. Veel gedetailleerde informatie, maar wel goed gestructureerd. Relevant. De syllabus is heel toegankelijk. Handig ook als naslagmateriaal."


Anoniem – AWT:

"Moeilijk + veel nuttiger dan ik dacht. Mijn spellingkennis was flink weggezakt en nooit meer geüpdatet."


Anita van S. – Steunpunt Mantelzorg:


"Precies wat ik nodig had! Leerzaam en leuk, de dag vloog om. Goed naslagwerk ook."


Anoniem – IMK Opleidingen:

"Zéér boeiend en leerzaam. Afwisselend en veel interactie."


Anoniem – IMK Opleidingen:

"Ontzettend leerzaam en absoluut niet saai. De sfeer was heel leuk, gezellig en ontspannen. De docente was heel duidelijk, gebruikte duidelijke taal, goed verstaanbaar en te begrijpen."


Jan P. – de Alliantie:

"De cursus is leuk en zinnig. Behandelt precies de lastige onderdelen van de spelling in een prettige en duidelijke stijl."


Anoniem – de Alliantie:

"Een leuk, goed, zinvol seminar. Enthousiast, spontaan en gezellig gebracht. Absoluut niet slaapverwekkend, terwijl dat bij een spellingcursus makkelijk kan gebeuren. Compliment!!"


Maaike H. – de Alliantie:

"Prima cursus, een aanrader. Zeer complete map met véél en goede voorbeelden."Direct inschrijven