Ervaringen met de Opfriscursus Spelling

We hebben zóveel testimonials over onze Opfriscursus Spelling! Een kleine bloemlezing vind je hieronder.

Anne-Sophie S. – Advocatenkantoor:

"Deze cursus volg ik eens per jaar. Vind het erg nuttig, omdat de taal steeds verandert. De map is duidelijk en overzichtelijk. De docent is duidelijk, behulpzaam en erg geduldig."

Melanie B. – Radio 538:

"Zeer leerzame en duidelijke cursus met prettig cursusmateriaal. Goede docent; een lieve dame die het luchtig hield met op zijn tijd een grapje. Het heeft de belofte waargemaakt!"

Ruud H. – Scholtens B.V.:

"Sterk verfrissend en helder. Je wordt weer even met de neus op de feiten gedrukt en leert hoe het ook alweer moet. Goede oefeningen en opdrachten; er wordt veel behandeld. Uitstekende docente: vriendelijk en ze trekt je mee."

Gulizar K. – UWV:

"Duidelijk en up-to-date. Veel voorbeelden, leuke opdrachten, uitzonderingen goed verwerkt in de opdrachten … leuk! Heel toegankelijke en spontane docente."

Christel K. – GSK:

"Helder, praktisch, relevant. Didactisch goed opgebouwd. Iedereen bleef moeiteloos bij de les. Goede afwisseling m.b.t. luisteren en oefenen. De cursusmap is helder, goede naslag, prima hoeveelheid. De docente heeft een zeer toegankelijke houding en doet het geweldig!"

Marjolein S. – GSK:

"Heel erg goed! Alle pijnpunten zijn goed aan de orde geweest. Zeer efficiënte dagindeling waardoor er veel aan de orde is geweest. Het cursusmateriaal is prima, prettig om mee te werken en als naslagwerk. De docent is erg prettig om naar te luisteren. Ik bleef de hele dag echt geboeid!"

Inge N. – GSK:

"De cursus is interessant, relevant en ook gewoon leuk. De map is duidelijk en bruikbaar als naslagwerk. De docente is vlot en to-the-point."

Paula G. – Liemers College:

"Erg leuke en informatieve cursus. Erg uitgebreid en accuraat. Je hebt er écht wat aan. Keurige, zeer bruikbare syllabus. Een zeer goede docent die de tijd neemt voor gedegen uitleg. Goed antwoord op alle vragen."

W. Jansen – Liemers College:

"Nuttig – zinvol – verhelderend! Op heldere wijze, maar ook kort en bondig, heb ik zeer veel informatie ontvangen van een uitstekende docente. Prima cursusmateriaal ook."

Ilse H. – Ministerie van Defensie:

"Deze workshop is leerzaam, leuk, actief. De docente is serieus, maar ook enthousiast en met humor. Daardoor is ze prettig om naar te luisteren en verveelt de materie absoluut niet. De dag gaat dan snel."

Anneke ter W. – Total Raffinaderij N.V.:

"Erg leuk om je in te verdiepen. NUTTIG! Leuk om in discussies met bewijsmateriaal te kunnen wapperen. Uitstekende docente."

Frank van H. – Mansveld:

"Nederlandse taal is ongelooflijk lastig. Deze workshop is handig, leuk en leerzaam."

Rob M. – Mansveld: 

"Ik dacht redelijk goed op de hoogte te zijn van de Nederlandse taal, maar weet nu dat wat oefening zeer wenselijk is. Nuttige en ook leuke cursus."

Dorine R. – Mansveld:

"Prima cursus. Een hele openbaring, de nieuwste spelling. Duidelijke uitleg, goede interactie. Ik kon goed de aandacht en concentratie houden. Leuk materiaal, met veel 'testjes' erbij."

Mieke B. – NVDA:

"Leuk, leerzaam én gezellig. Echt veel geleerd, veel nieuwe dingen ook. Fijn dat we gewoon opmerkingen mochten maken. Het was dynamisch. Het cursusmateriaal is deskundig, overzichtelijk en goed te gebruiken als naslagwerk. Docente was duidelijk, geduldig en met humor."

Wendy B. – Tekst&Zo:

"Prima! Ik ben zeer tevreden en ben weer goed opgefrist m.b.t. de regels. Alles is goed verzorgd (locatie+lunch). Informatie is helder en duidelijk omschreven; alle uitleg en toelichtingen waren goed te volgen. De syllabus is helder en overzichtelijk. De docente is duidelijk iemand met hart voor de Nederlandse taal en brengt haar kennis enthousiast over."

Haidy M. – GEMz:

"Prima, nuttig, praktisch, veel! De syllabus is een fijn en goed overzichtelijk naslagwerk. De docente is rustig en deskundig en heeft genoeg aandacht voor iedereen. Een aanrader!"

Ingrid R. – Dienst Vastgoed Defensie:

"Héél leerzaam en goed. De uitleg is zeer duidelijk, pakkend en niet saai. Het cursusmateriaal is overzichtelijk en met handige oefeningen. De docente is rustig, helder en inhoudelijk heel goed."

Herma D. – deltaWonen:

"Zeer goed, veel informatie, interessant. Het cursusboek is overzichtelijk en compleet. De uitleg is duidelijk, interessant, niet langdradig en met enthousiasme gebracht."

Martine van D. – AWT:

"Een erg goede en leerzame cursus, kort en krachtig, met een duidelijk en overzichtelijk naslagwerk. Duidelijke uitleg, goede ezelsbruggetjes, humor."

Paul D. – AWT:

"Heel informatief. Goed om een keer systematisch doorheen te gaan. Veel gedetailleerde informatie, maar wel goed gestructureerd. Relevant. De syllabus is heel toegankelijk. Handig ook als naslagmateriaal."

Anoniem – AWT:

"Moeilijk + veel nuttiger dan ik dacht. Mijn spellingkennis was flink weggezakt en nooit meer geüpdatet."

Anita van S. – Steunpunt Mantelzorg:

"Precies wat ik nodig had! Leerzaam en leuk, de dag vloog om. Goed naslagwerk ook."

Anoniem – IMK Opleidingen:

"Zéér boeiend en leerzaam. Afwisselend en veel interactie."

Anoniem – IMK Opleidingen:

"Ontzettend leerzaam en absoluut niet saai. De sfeer was heel leuk, gezellig en ontspannen. De docente was heel duidelijk, gebruikte duidelijke taal, goed verstaanbaar en te begrijpen."

Jan P. – de Alliantie:

"De cursus is leuk en zinnig. Behandelt precies de lastige onderdelen van de spelling in een prettige en duidelijke stijl."

Anoniem – de Alliantie:

"Een leuk, goed, zinvol seminar. Enthousiast, spontaan en gezellig gebracht. Absoluut niet slaapverwekkend, terwijl dat bij een spellingcursus makkelijk kan gebeuren. Compliment!!"

Maaike H. – de Alliantie:

"Prima cursus, een aanrader. Zeer complete map met véél en goede voorbeelden."

Direct inschrijven