Ervaringen met de

training Een 10 voor Taal

We hebben zóveel testimonials over onze training Een 10 voor Taal! Een kleine bloemlezing vind je hieronder.

Kelly J. – Baat:

"Zeer leerzame cursus. Alles wordt opgefrist. Bekwame docente, prima informatie, veel aandacht. De docent is rustig, aandachtig, geeft uitstekende uitleg en ik voelde me zeer op mijn gemak."

Jelmer v.d. V. – Royal Haskoning:

"Goede cursus! Veel onderdelen behandeld en opgefrist. Duidelijk leerschema/naslagwerk en duidelijke sheets. Professionele docente, duidelijk en geduldig."

Anoniem – Wilhelmina Kinderziekenhuis:

"Heel verfrissend. Goede en ontspannen uitleg. Goed verzorgd en overzichtelijk cursusmateriaal. Zeer ervaren docente, die heel natuurlijk overkomt."

Jeannette S. – Wilhelmina Kinderziekenhuis:

"Deze cursus is zinvol en leerzaam. De informatie is helder en duidelijk en de cursusmap is overzichtelijk. Rustige docente met veel aandacht voor alle cursisten."

Olga van M. – Wilhelmina Kinderziekenhuis:

"Erg leuke en leerzame workshop. Uitstekende docente en goed materiaal, met af en toe leuke grappen qua taal. Zelf ben ik oubolliger dan ik dacht!"

Frans R. – Innovam:

"Een leerzame workshop met een verzorgde syllabus met goed bruikbare voorbeelden. De vakbekwame en enthousiaste docente gaf toch een andere invalshoek. Als zij het uitlegde, was alles zo vanzelfsprekend."

Ricardo K. – Innovam:

"Een nuttige en plezierige cursus. Licht, prettig en heel toepasbaar."

Anoniem:

"Zeer informatief en leerzaam. Sluit goed aan bij de praktijk. Duidelijke voorbeelden. De docent neemt voldoende tijd voor uitleg/reactie."

Rob M. – Mansveld:

"Erg leerzaam. Veel aspecten werden weer aangehaald en opgefrist. De cursus werd op een leuke, duidelijke manier gegeven. Het lesmateriaal is duidelijk. De oefeningen waren nuttig om te maken. Veel thema’s zijn behandeld en duidelijk uitgelegd."

Eddy K. – Ministerie van Financiën:

"Een interessante en leerzame cursus. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd. De docente legt alles goed uit en is vooral duidelijk."

Rieneke B.– Amsterdamsche Huizenhandel:

"Duidelijke uitleg, erg leerzaam, zeker niet saai. Ik heb veel steunpunten gekregen en ik ben blij dat ik alles thuis kan blijven nakijken. Het werd verteld op een boeiende, duidelijke manier."

Victor van B. – Ministerie van Financiën:

"Het is een duidelijke en goed opgezette dagcursus. Er wordt veel behandeld in een vlot tempo, maar wel wordt stilgestaan bij alle vragen die er zijn."

Manon T. – Amsterdamsche Huizenhandel:

"Zeer leerzame workshop. Er wordt niet te lang maar ook niet te kort op de onderwerpen ingegaan. Het cursusmateriaal is duidelijk en overzichtelijk. De docente is rustig en openstaand voor vragen en/of opmerkingen. Goede uitleg over de onderwerpen."

Robert van D. – Deloitte:

"Tevreden over het cursusmateriaal; goede voorbeelden en oefeningen. De docente had een goed tempo en veel kennis."