Taalpraatje: Frans stopwoord
arrow_drop_up arrow_drop_down

Taalpraatje: Frans stopwoord

Taal is zoo leuk! Bij Alfabeta houden we echt van taal. Het hoeft niet altijd over regels en fouten te gaan. Taal kan ook gewoon, simpelweg vermakelijk zijn.

Tijdens haar vakantie in Frankrijk viel Alfabeta-directeur Mieke een Frans stopwoordje op. Ze had er lol in en wil dat met je delen.

HOP! 50 euro zomerkorting
Het Alfabeta-enthousiasme aan den lijve ondervinden, doe je tijdens onze trainingen. Je komt er gegarandeerd vrolijk vandaan. Vól nieuwe kennis en met een mooi en handig naslagwerk. Kom je ook? Tijdelijk geldt een zomerkorting van 50 euro op de cursusprijs. Of wil je liever een boekenbon ter waarde van 50 euro? Gebruik de kortingscode HOP!  in het opmerkingenvenster in het inschrijfformulier.

Miekes broer Ad bij de HOP!-reclamezuil

Over de schrijver
Als klein meisje vond Mieke Winnubst spelling en grammatica al interessant. Moeilijke woorden schrijven, de kofschip-regel toepassen ... ze smulde ervan. Daarom ging ze Nederlandse Taalkunde studeren en heeft ze er haar werk van gemaakt. Direct na haar afstuderen in 1992 begon ze met haar eigen bedrijf Alfabeta Tekst en Training. Zij en haar trainers reizen het hele land door om mensen te trainen in het correct en aantrekkelijk schrijven. En met succes! Alfabeta-cursisten zijn dankbaar en enthousiast en Alfabeta is al jaren op rij Beste Opleider van Nederland.
Reactie plaatsen