Training Een 10 voor jouw tekst

schrijftraining op maat

In deze privétraining leer je betere teksten schrijven. E-mails, rapporten, offertes, persberichten, reacties op klachten, wervende teksten ... elke denkbare tekstsoort. In overleg met jou stellen wij een cursusprogramma samen dat helemaal op maat gesneden is. Uitgevoerd door een schrijfgoeroe, die jouw schrijfcoach zal zijn. Je werkt dus een-op-een met een trainer  aan jouw eigen teksten.

Direct inschrijven / Offerte aanvragen

Helemaal op jouw maat gemaakt

Alleen werken aan de relevante knelpunten

Zeer doeltreffend, maximaal effect

null

Zeer enthousiaste en gezellige coach. 

Ik heb zeer veel geleerd. 

Op mijn werk gaat het brieven schrijven ook veel beter. 

Ik ben zeer tevreden en dit is echt de juiste keuze van mijn werkgever geweest.

Bedankt!

Alex H.
Gratis schrijftraining

Nienke Laane

Secretaresse & tekstschrijver

Prima maatwerk - zo tof!

"Voor de schrijfcoaching van stuurde ik van te voren een paar stukken tekst in. In de eerste Zoommeeting zei Petra dat ze de training die zij voorbereid had zou aanpassen. Dat kwam doordat zij mij al heel professioneel vond schrijven. Dat vond ik zo tof, want ik hoopte al dat de training dieper zou gaan dan alleen de grammatica en actief schrijven. En dat was het ook. Ik heb heel goede feedback en handvatten gekregen. Daardoor kan ik mijn teksten veel beter maken, zodat lezers ook echt blijven doorlezen. Petra heeft prima maatwerk geleverd, afgestemd op wat ik nodig had."

Je krijgt een training die helemaal voor jou samengesteld is. Daar zullen live coachingsessies in zitten, waarvoor je de data en tijden afspreekt met je coach. Maar wie weet kun je ook plaatsnemen in een klein groepje met medecursisten die gelijke trainingsbehoeften hebben. Of je kunt ervoor kiezen toegang te krijgen tot wat modules in de leeromgeving. Je stelt het programma helemaal in overleg met jouw coach samen, zodat je precies de training krijgt die jij wilt.

Tussen de sessies door schrijf je teksten. Dit kunnen teksten zijn die je toch al voor je werk schrijft en/of teksten die je in opdracht van de coach schrijft. Steeds ontvang je persoonlijke feedback en tips ter verbetering. Je schrijfvaardigheid verbetert zo spectaculair!


Mogelijke invullingen:

  • Basistraining Zakelijk Schrijven
  • Training Schrijven op B1-niveau
  • Training Klantgericht Piramideschrijven
  • Training Creatief Zakelijk Schrijven
  • Training Commercieel & Creatief Schrijven
  • Etc.
  • Etc.

De lijst is eindeloos uit te breiden!

Voordeel privétraining
Het grote voordeel van een privétraining is dat je veel kunt oefenen met die onderwerpen die voor jou speciaal van belang zijn of die je moeilijk vindt. Je hoeft zo geen tijd en energie te besteden aan onderwerpen die voor jou niet relevant zijn of die jou al gemakkelijk afgaan. Je leert in jouw eigen tempo, op data en tijden die jij zelf bepaalt. Zeer efficiënt!


Eigen teksten
Tijdens de coaching kun je ervoor kiezen met je eigen teksten te werken. De trainer geeft je gerichte hulp, die je meteen in je eigen werkpraktijk toepast.


Veel rendement
Een privétraining geeft erg veel rendement. Je taalvaardigheid gaat met sprongen vooruit met onze ervaren trainer als privécoach.

Kosten

999 euro, btw-vrij en inclusief alles

Eigen teksten, eigen coach

helemaal op jouw maat gemaakt

Inschrijven

Schrijf je in en dan maken we een prachtig trainingsprogramma, helemaal op jouw maat.

Offerte aanvragen

Heb je een offerte nodig, voordat je je inschrijft? Laat het ons weten, dan maken wij die vrijblijvend voor je op.

Met STAP-budget

Wil je deze training KOSTELOOS volgen? Vraag dan STAP-budget aan.

Ja! Ik doe mee! 😀

Dit inschrijvingsformulier is gevoelig. Je weet pas zeker dat je goed ingeschreven bent, als je op de bevestigingspagina komt.