Alfabeta is Beste Opleider van Nederland

Alfabeta Beste Opleider van Nederland

Alfabeta Beste Opleider van NederlandAlfabeta is onbetwist het beste taaltrainingsbureau van Nederland! We staan op nummer 1 in de categorieën Communicatie en Taalcursus en ook al jaren in de top 2 van de categorieën Secretarieel & Administratief en Sales. Dit bepalen cursisten via het onafhankelijke cursusplatform Springest. Daar zijn meer dan 8000 opleidingsinstituten bij aangesloten, dus de titel Beste Opleider van Nederland win je niet zomaar.

Beste training Nederlandse taal

Trainers Petra, Danielle en Mieke en de rest van het Alfabetateam krijgen zoveel positieve recensies van cursisten met zulke hoge rapportcijfers, dat Alfabeta elk jaar weer tot beste communicatietrainingsbureau van Nederland wordt gekozen.

Schrijf je in voor een cursus en ondervind het aan den lijve: een training van Alfabeta is zeer effectief, maar ook echt gezellig. Bewezen goed!

Alles over de actuele spelling

1 dag

Voor een stevige taalbasis

1 dag

Een 10 voor Taal

De top 10 taalkwesties

1 dag

Klantgerichte e-mails en brieven schrijven

1 dag

Opfriscursus 

Grammatica & Spelling

Spelling en grammatica compleet

2 dagen

Opfriscursus 

Grammatica & Spelling

Compact en intensief

1 dag

Driedaagse supertraining

3 dagen

Volledig naar jouw/jullie wensen

? dag(en)

Gratis webinars

1 uur

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Leuke open sfeer
"Prima dag, goed gegeven, overzichtelijk, goede opbouw, duidelijke lijn. De docent is enthousiast, blij, rustig, kundig, creëert leuke open sfeer. Ik heb Spelling, Grammatica en Correspondentie gedaan en ben heel blij met Alfabeta!"
 
Prettige, luchtige presentatie
 "De cursus is heel goed en plezierig. Verzorgd en duidelijk cursusmateriaal, heel duidelijk toegelicht tijdens een prettige, luchtige presentatie."
 
Heel leerzaam
"Uitstekende cursusleidster, met grote kennis. Heel leerzame cursus."
 
Uitermate zinvol
"Een uitermate zinvolle cursus. De docente is professioneel, rustig, duidelijk, vriendelijk, heeft respect voor cursisten en staat open voor vragen."
 

Een dikke 10!

"Een dikke 10 voor Mieke! Scherp, alert, maar vooral: gevoel voor (droge) humor. Relativeert prettig. Ze houdt je wel bij de les. Had ik zulke leraren vroeger maar gehad!"
 
Marcel van Westendorp